A legjobb szexpozíciók egy kicsi péniszű férfiak számára

A legjobb szexpozíciók egy kicsi péniszű férfiak számáraA legfontosabb dolog, hogy szexpozíciót válassz egy férfinak, akinek kis tagja van, hogy lehetővé tedd a mély behatolást. A huszár pozíció, A “szolgálólány” pozíció, valamint néhány változata a klasszikus helyzet növeli az érzés a két fél. Néha a kielégítő erekció eléréséhez olyan gyógyszerek támogatására van szükség, mint a Kamagra.

Az a hit, hogy a pénisz mérete túl kicsi, erogan vélemény csak egy kép a legtöbb férfi számára. A felnőtt magazinokból készült képekhez képest Minden tag kicsinek és feltűnésmentesnek tűnik. Még akkor is, ha méretei ténylegesen belül az alsó határértékeket a norma, a pár továbbra is élvezheti kielégítő közelképek. Néhány szexpozíció különösen elősegíti az érzéseket abban az esetben, egy kis pénisz.

A huszár pozíciója

Amikor a megfelelő szexuális pozíciót választod, a legfontosabb dolog, hogy lehetővé tedd egy férfi mély behatolását. A legegyszerűbb közülük az úgynevezett Huszár pozíció. Honnan jön ez a név? Úgy tűnik, hogy ezt a pozíciót leggyakrabban az osztrák-magyar hadsereg tisztjei választották – csak a nadrág levételét igényelték.

Ebben a helyzetben a nő a hátán fekszik, és lábait az előtte ülő partner vállára emeli. Ennek a pozíciónak a legnagyobb előnye a partner csípőjének és lábainak bármilyen pozicionálása, hogy a férfi mély behatolást tudjon végezni. A partnerek látják egymást, és a szabad kezek szabadon simogathatják a testüket.

“Szolgálólány” pozíció

"Szolgálólány" pozícióEgy másik javaslat az egyik változata a klasszikus pozíció. A partner az ágy szélén fekszik, a férfi a földön térdel – ez a pozíció szabadságot és a mély behatolás lehetőségét is lehetővé teszi. Mint a huszár pozíció, nem igényel sok erőfeszítést vagy fizikai állóképességet.

Egy másik változat azonos helyzetben igényel egy kicsit több fitness, elkötelezettség, valamint … egy magasabb ágy! Ehelyett használhatja például egy asztalt vagy asztalt. A nő úgy fekszik, mint az előző pozícióban, miközben a férfi áll, és a behatolás során manipulálja a társa lábát. A váltakozó keresztezése és szétterjedése a lábak lehetővé teszi, hogy szabályozza a hüvelyi nyomás a pénisz, miközben nagyobb érzés, hogy mindkét oldalon.

A tapasztalat növelése

A tapasztalat növeléseOlyan pozíciók, amelyek lehetővé teszik a mély behatolás nyújt erős érzés, hogy mindkét oldalon, azonban néhány férfi is úgy egy bizonyos szempont, hogy egy hátrány – a férfi bennük gyorsan eléri az orgazmus . Ez különösen zavaró lehet, ha a pénisz mérete valójában belül az alsó határ a normális. Néha a közösülés meghosszabbítása és a kielégítő erekció elérése gyógyszeres kezelést igényel.

Az egyik gyógyszer, amely segít elérni a hosszú, erős erekció Kamagra. Az orvosok is előírják, hogy a férfiak, akiknek elégtelen erekció okozta kor, stressz vagy különböző betegségek. Kamagra nem addiktív, de lehetővé teszi, hogy jelentősen javítsa a nemi élet minőségét. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez nem egy közönséges “emlékeztető oltás”, hanem egy olyan gyógyszer, amelyet indokolt esetekben kell alkalmazni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here