Amikor a csatlakozók megsérülnek

arthrolonAz ízületek a két porcréteg által borított csont közötti csomópontokat képviselik. “Normál körülmények között” a porc sima és sima felületű, és a szinoviális folyadék megkeni és táplálja. Az ízületek gyakran fájdalmasak lehetnek: átmeneti vagy folyamatos ízületi fájdalmak jelentkezhetnek; a fájdalmak kapcsolódhatnak egy adott ízülethez, vagy akár egymás után több ízületet érinthetnek (különböző időpontokban egyik ízületről a másikra mozognak).

Patológiák, amelyek fájdalom-Osteoarthritis: 

ez jellemzi progresszív degenerációja a porc, amely arthrolon meghatározza a közvetlen érintkezés a csontfej az ízület, gyulladást és fájdalmat okoz. Osteoarthritis az egyik leggyakoribb oka az ízületi fájdalom. Rheumatoid arthritis: ez egy krónikus betegség, amely elsősorban befolyásolja a synovialis membrán az ízületek. Ez a membrán reagál a gyulladásra, növekszik a térfogat, és behatol a porcba, ami fokozatos pusztulást okoz. Később az ízületet körülvevő csontokat és szöveteket is érinti, és idővel a gyulladás más szervekre is kiterjedhet, beleértve a szemeket, a tüdőket, a szívet és a veséket. Köszvényes arthritis: a vér húgysavszintjének növekedését (hyperurikaemia) és az ízületek húgysav kristályainak későbbi felhalmozódását követi. Elsősorban a kézre és a lábra hat, gyulladást, fájdalmat és duzzanatot okoz; Psoriasis: olyan betegség, amely elsősorban a bőrt érinti, ahol vörös foltokat és viszketést okoz, és később az ízületek gyulladással, fájdalommal, duzzanattal és izommerevséggel is járnak.

Patológiák, amelyek fájdalom-Osteoarthritis: Az életstílus – ízületi fájdalmak nem mindig kapcsolódnak egy adott patológiához, de származhatnak a helytelen életmódhoz kötődő nem-kóros ok-okozati összefüggésből is.  Szorongás, stressz: van egy olyan tendencia, hogy felhalmozódnak, izomfeszülés, hogy gyulladást okoz fájdalmat; Pre-menstruációs szindróma: izom -, ízületi fájdalom érezhető együtt, fáradtság, ingerlékenység miatt hormonális egyensúlyhiány; Elhízás: a túlsúly oka az ízületek, hogy legyen túlzottan túlterhelt, a leginkább érintett azok a csípő, térd, a gerincem; Menopauza: a menopauza ösztrogén eltűnik, ez ronthatja osteoarthritis;Sedentarity: a hiánya vagy hiánya a fizikai aktivitás lehet az alapja a fájdalom, hogy vádolják, amikor hangsúlyozzák a képzetlen ízületek; terhesség és szoptatás : az anya szervezet alkalmazkodnia kell a változások a terhesség és az ízületek terhelik nagyobb súly; szoptatás alatt, másrészt, a váladék egy hormon, oxitocin, okozza a relaxáció az ízületek, amelyek válnak “törékeny”.

Hányszor nézett már szembe egy elhúzódó és látszólag megmagyarázhatatlan izületi fájdalommal? Ezekben az esetekben jó, hogy vizsgálja meg a lehetséges okokat 360 ° – on anélkül, hogy figyelmen kívül hagyja egy ellenőrzés a fogorvos: a száj lehet a kiindulópont sok poszturális problémák. Ezért, ha szenved feszültség és fájdalom a méhnyak-traktus, hátfájás, íngyulladás, isiász, gerincferdülés, térdfájdalom, az egyik lehetőség, hogy fontolja meg a kapcsolatot a fogak, maloklúziók és testtartás.

Az izomláncok és a temporomandibularis ízület közötti kölcsönhatás tudományosan bizonyított, ez utóbbi révén az érintkezés előtti kellemetlenségek (amikor a fogak “rosszul záródnak”) az egész vázizomrendszerre átterjednek.

Arra is emlékszünk, hogy minden fog veleszületett

Arra is emlékszünk, hogy minden fog veleszületettEs üzeneteket küld az agy szenzoros-motoros rendszerének: minden rendellenes nyomás aktiválja a védelmi rendszereket, és megváltoztatja a testtartást. Ha a probléma valódi oka nem azonosítható, a testtartás feltételezett a szervezet, hogy elkerülje a fájdalmat lesz krónikus.

Precontacts, malocclusions, egy rossz harapás, a temporomandibularis ízület elzáródása lehet a kiváltó ok. Továbbá egy vagy több fog hiánya módosítja a nyelést, és rendellenes feszültségekkel és az ebből következő poszturális változásokkal torzítja a nyelvet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here