Ewa Dąbrowska étrend

Ewa Dąbrowska étrendDr. Eva dombrowska étrendje egy kétfokozatú testsúlycsökkentő program, melynek fő célja nem a fogyás,hanem a test megtisztítása, valamint a belső egyensúly elérése. Az elveszett font csak egy mellékhatás, de nincs semmi rejtegetni, hogy ez az, ami a legtöbb függ minden ember, aki elkezdi a kaland ezzel a diétával.

2019 egyik legnépszerűbb étrendje magában chocolite foglalja bizonyos gyümölcsök és zöldségek elfogyasztását. Ebben a cikkben meg fogja tanulni, hogy pontosan mi a diéta Dr. Eva dombrowska, mit kell enni, és mit kell óvakodni.Ki az a Dr. Eva dombrowska?
Lengyelország egyik legnépszerűbb étrendjének megalkotója az orvostudományok doktora. Sok éven át segédprofesszor volt a Gdanski Orvosi Akadémián (most az Orvosi Egyetemen). Miközben írt egy disszertáció jelentőségét immunrendszeri betegségek késő porphyria cutanen kezdett érdeklődni a szerepe a táplálkozás a betegségek kezelésében a civilizáció, majd megkezdte a kutatást. Könnyű kitalálni, hogy az eredmény volt a létrehozása egy új zöldség-gyümölcs étrend, azaz a diéta Dr. dombrowska. – tekintettel az egészségfejlesztési Intézetre, Dr. Eva Dombrowski ewadabrowska.pl.

Dr. Eva dombrowska étrendje-használati szabályok

Dr. Eva dombrowska étrendje-használati szabályokA hatalom létrehozásának módja dąbrowska-röviden, az éhezés kezelése, amely a test megtisztítására és megerősítésére összpontosít. A böjt befejezése után át kell váltani egy egészséges étrendre, amely gyümölcsökön, zöldségeken, hüvelyes növényeken és gabonákon alapul.Dr. Eva dombrowska szerint a testnek magas öngyógyító tulajdonságai lehetnek-az alapos tisztítás feltétele. Megszabadulni az összes anyag, amely negatívan befolyásolja a működését, akkor is megszabadulni a súlyt. A tudományos kutatások szerint az élelmiszer energiájának csökkentése hozzájárul az élet meghosszabbításához – valamint a veszélyes betegségek megelőzéséhez-a dombrowska étrend csak egy ilyen étrend.

Dr. Eva dombrowska úgy véli, hogy egy gazdag étrend étel, tele kémia, élelmiszer -, a bél lett lyukas miss a rézkarc molekulák étel, ami eltömíti az immunrendszer, amely ezen keresztül romlik, azaz megszűnik megbirkózni a felismerés, fenyegetések, ami nagyon veszélyes abban az esetben, fenyegetések fejlődő hosszú év (rák, érelmeszesedés, stb.). Dr. dombrowska szerint, a zöldség-gyümölcs étrend célja, hogy lezárja a beleket, ezért vigyázzon az egészségünkre sok éven át.

Koplalási tulajdonságok

Koplalási tulajdonságokDr. dombrowska étrendjében az éhezés célja, hogy endogén (belső) emésztést váltson ki a magas energiájú élelmiszerek és építőanyagok, azaz zsírok, fehérjék és szénhidrátok felé történő elválasztáson keresztül, amelyek gyorsan emészthetők. Az eredmény az, hogy a test megszabadul a felesleges lerakódásoktól és a degenerált szövetektől, mivel energiaforrásként használják őket. A zsírszövet és a felesleges sejtek elégetésének első fázisában(elpusztítva, megfertőzve, mutáns és toxinokban és nehézfémekben gazdag). Böjt lehetővé teszi, hogy megszabaduljon mindentől, amely negatív hatással van a testre, valamint, hogy indítsa el a természetes mechanizmusok az öngyógyítás.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here