Hogyan fogyni ?

Hogyan fogyni ?Le akarsz fogyni, és nem tudod, hogy kell csinálni ? Ahhoz, hogy hosszú ideig lefogy, jobb, hogy néhány étrendi kiigazítások, gyakorlatok, ahelyett, hogy megvágja magát feleslegesen.
Ön képes-hoz lefogy néhány kilót két feltétellel: változtassa meg az étkezési szokásait, valamint növelje a fizikai aktivitás. Ha nem mozog ma, nem kell, hogy egy sport, de egy napi séta, vagy egy kis úszás minden héten sokat tehet.

Vigyázz ! Ha öt kilót vagy többet kell fogynia, forduljon orvoshoz vagy dietetikushoz, mert rendszeres utókezelésre van szüksége.

Alapvető szabályok fogyás

A diéta megváltoztatásához mérsékelten kell csökkentenie a kalóriabevitelét, kezdve a gyors zsírokkal és cukrokkal. Alapvető fontosságú a helyes élelmiszer-gyakorlatok tiszteletben tartása (lásd “útmutató a helyes élelmiszer-gyakorlathoz”) néhány egyszerű szabály hozzáadásával.

Ne hagyja ki az étkezést, különösen a reggelit, amely továbbra is bőséges. Legyen könnyű étkezés este ;
Ne egyél semmit, csak kaját. Ha éhes étkezések között, igyon egy nagy pohár vizet, egy kávét vagy egy teát cukor nélkül. Igyon étkezés előtt és étkezés közben ;
Továbbra is enni keményítő minden étkezés: tészta, rizs, burgonya vagy kenyér. Ezek biztosítják a kielégülést, és hozza az energiát, amire szüksége van, valamint a rostot. Másrészt, minden, ami kíséri őket, hogy korlátozott: zsír mártások, vaj, sajt, friss krém, stb. ezért ezeket a keményítőket önmagában vagy cukor vagy zsír nélkül fűszerezve kell elfogyasztani. ; kattintson ide
Az édesített üdítőitalok eltávolítása ;
Alkohol és sör nélkül. Továbbra is ihat bort, lehetőleg vöröset, ha napi egy pohárra korlátozza magát ;
Ne egyen az otthonán kívül, mert nehezebb, hogy ellenőrizzék a diéta. Az étteremben néha lehetséges, a barátok, hogy nehezebb… ha egy jó étkezés, hogy több, akkor meg kell próbálni, hogy csökkentse a mennyiségeket, mindenekelőtt soha, hogy újra egy étel ;
Válassza a sovány húst és a baromfit, bőr, hal és rákfélék nélkül ;
Óvakodj a rejtett zsírok: kerüljön minden húsok, szósz, charcuterie grasse, gratins gazdag tejet, vajat vagy tejszínt, fekvő, tojás, sült ételek, sütemények, sütemény, édesség, csoki, fagyik, előételek ;
Egyen zöldségeket tetszés szerint, minden formában : nyers, főtt, leves ;
Egyél két gyümölcsöt naponta, de többet ne. ;
Elsődleges főzési módszerek
Hús: grillezve vagy pörkölve ;
Hal: grillezve, sütőben vagy mikrohullámú sütőben főzve vagy papillottában főzve 

Alapvető szabályok fogyás

Zöldségek: gőzölt, párolt vagy mikrohullámú sütő

Hívja a fűszereket és szószokat kevesebb zsírral, mint lehetséges : tegyen egy kis olajat, vajat vagy tejszínt, majd használja a citromos joghurtot, a bouillon kockát és a szójaszószt, majd szezonban az ízlése fűszerekkel és fűszerekkel.
Hogyan fogyni véglegesen ?
Ahhoz, hogy lefogy van, hogy támaszkodjon néhány szilárd elveket :

Adj magadnak időt, legalább egy hónap, hogy veszítsen 2-3 kiló ;
A sóvárgás és a fáradtság megelőzése ;
Kövesse a szabályokat az elején ; https://eskuvoclassic.hu/eskuvo-elott-vigyazz-az-alakodra/
A vitamin-és ásványi hiány elkerülése ;
Ne használjon gyógyszeres vagy speciális diétás élelmiszerek ;
Tartsa meg a maximális élvezetet enni.
Annak érdekében, hogy lefogyjon, a eltökéltség mindenek felett !
Tiszteletben tartva ezeket a táplálkozási szabályokat, fogyni jó tudni, hogyan kell választani a legkevésbé energikus élelmiszerek. Ezért hasznos tudni, hogy nagyjából a táplálkozási értéke egyes közös élelmiszerek (lásd “fedezze fel a tápérték az élelmiszerek”).

Neked kell elhatároznod magad, és nem engedned minden kísértésnek. Az első hét gyakran nehéz, de az első kilo Elveszett biztató ! A kis eltérések azonban megengedettek, feltéve, hogy kivételesek. Meg kell találnod az egyensúlyt, anélkül, hogy beleesnél az étel és a frusztráció rögeszméjébe. Ha nem, lehet, hogy lebontják, majd indítsa el a szélét, hirtelen, akkor bűntudatom lesz a start megfosztja magát, s így esik egy teljesen improduktív ciklus képest, hogy a fogyás a cél !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here