Hogyan kell vigyázni a bőr

Hogyan kell vigyázni a bőrA bőrápolás nem csak a tisztítást és a testápolást jelenti. Ez magában foglalja az egészséges táplálkozást, az alvást és a testmozgást, valamint a stresszszintek kezelését. Az egyedi bőrtípus is meghatározhat további kezelések, mint például a hámlasztó scrubs vagy hidratáló maszkok használata.

Mosd meg az arcod naponta kétszer, hogy olajmentes legyen, fejleszd az arcszíned, és megelőzd a kitöréseket. Reggel mosd meg az arcod, amikor felkelsz, és este lefekvés előtt. Használjon langyos vizet és a bőrének megfelelő arctisztítót. Megmoshatja az arcát tiszta kézzel, egy törlőkendővel, vagy egy puha szivaccsal.
Egy kis toner és hidratáló. vigyázz a bőrödre.
Ha smink van rajtad, ne felejtsd el eltávolítani is.
Ne feledkezz meg a bőrről a nyakadon! Ezt gyakran figyelmen kívül hagyják.Óvatosan simogassa meg a bőrét egy törölközővel. Ez vonatkozik mind a bőr az arcon a testen. Még jobb lenne, ha kicsit nedves maradna a bőröd. Így a bőröd elnyeli a felesleges nedvességet, és újra hidratálja magát.

A bőrápoló utazásom során megtanultam, hogy az olajos bőr nem arról szól, hogy teljesen megszabaduljunk az olajtól, hanem a kiegyensúlyozott bőr fenntartásáról és a megfelelő bőrápolási séma megtalálásáról, ami működik, anélkül, hogy túlszárítaná a bőrt. Ez az alkalmazás a hirdetések által támogatott.

ha olajos a bőröd, akkor nem vagy egyedül! Különböző tanulmányok azt mutatják, hogy a becslések szerint akár 75% – a az emberek, korosztály 15-20, befolyásolja az olajos bőr. Hormonális változások játszanak hatalmas szerepet a termelés olajos bőr, így még szenved olajosság egész felnőtt életében, mint a szervezet változik az idő.

Tisztítás

Tisztítsa meg a bőrt naponta kétszer, reggel és este, hogy enyhítse a bőr minden szennyező anyagok, baktériumok, olaj, amely létrehoz egy zsíros arc!

Miután zsíros bőr kellemetlen lehet, néha úgy érzi, mintha semmi sem segít sakkban tartani. Tapasztalatból beszélek. Én személy szerint zsíros bőrben szenvedek, mióta elértem a pubertást, és hadd mondjam el.. a látás bőrgyógyászok estheticians, hogy még szerzés skincare tanácsot a szakértők oly sok Sephora üzletek, megpróbáltam mindent, hogy segítsen leküzdeni a zsíros arcát!

Fűrészpálinka, menta, szalicilsav, hogy csökkentse a csillogást, eltávolítsa a felesleges olajat, miközben a bőrt sima matt bevonattal hagyja el.
Hámlasztó 2-3 alkalommal egy héten a kulcs-hoz kiegyensúlyoz olajos bőr. Olajos bőr hajlamos lehet arra, hogy egy vastag réteg elhalt bőr sejtek, amelyek felhalmozódnak a felszínen, ami okozhat túltermelés olaj, kitörések. Egy szérum szalicilsav vagy egy gyümölcs enzim exfoliator a legjobb választás az olajos bőr.
Hidratáló a bőr a legfontosabb lépés, hogy vigyázzon a zsíros bőr. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy nem kell hidratáló, mert a bőr már olajos, és hogy hidratáló csak teszi a bőr olajosabb. Ez nem igaz, valójában épp ellenkezőleg.

Nagy rajongói vagyunk a koreai bőrápolóknak. Korea mindig is a görbe előtt állt, amikor olyan módszerekről volt szó, amelyek elérték és fenntartották a fiatalos, ruganyos és ragyogó bőrt. A koreai termékek mögött komoly tudomány, a szépség, kultúra hosszú elhelyezett egy fontos egy szokásos, elnéző rutin — koreai nők már ismert, hogy használja fel, hogy tíz bőrápoló termékek minden reggel, este.

Kettős tisztítás volt a sarokköve a koreai módszer — ez a legegyszerűbb változás, hogy a skincare étrend, vitathatatlanul az egyik legfontosabb, ha megtapasztalják a litánia skincare kérdések. Ha csalódott az arca, elégedetlen a smink alkalmazás, vagy csak keres, hogy bele egy olcsó ifjúsági tartósító lépés a rutin-lehetővé teszi számunkra, hogy demysify a kettős tisztítás.

Tisztítás

Mi az a kettős tisztítás?

Mielőtt elkezdtem volna a kutatást, azt hittem, hogy a kettős tisztítás csak azt jelenti, hogy kétszer mosod meg az arcod. Azt hittem… oké? Miért olyan nagy ügy ez? Csak pazarlásnak tűnik.

A kettős tisztítás valójában két különböző típusú tisztító használata a szennyeződések megfelelő eltávolítására, valamint a bőr hatékony tisztítására. A koreai nők megértik, hogy mind az olajalapú, mind a vízalapú tisztítószer használatával, több olyan póruselzáródó és irritáló környezeti anyagot távolíthatnak el, amelyek a szökéshez és a rugalmasság elvesztéséhez vezethetnek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here