Hogyan természetes méregtelenítés & fogyás a diéta

Hogyan természetes méregtelenítés & fogyás a diétaEgyre több vegyszernek vagyunk kitéve az élelmiszerkészletünkben, a levegőnek, amit belélegzünk, és számos mindennapos terméken keresztül, többek között kozmetikumokon és háztartási tisztítószereken keresztül.

A potenciálisan káros hatások között ezek a vegyi anyagok felhalmozódhatnak a szervezetünkben, és lassíthatják a fogyást. Bár sok tényező gyakran hozzájárulnak, a kutatók úgy találják, hogy a környezeti toxinok szerepet játszanak a túlsúly vagy elhízott.

Ez az, ahol egy jól megtervezett méregtelenítési terv segíthet. Amellett, hogy segít megszüntetni a rossz élelmiszerek, amelyek hozzájárulhatnak a súlygyarapodás, a megfelelő program adhat a máj és az általános https://hu.woman-b.com/  egészség egy segítő kéz megszüntetése a felesleges toxinok.

“Méregtelenítő diéták köre a teljes éhezés böjtöl, hogy lé böjtöt élelmiszer-módosítás megközelítések gyakran jár a használata, hashajtók, vízhajtók, vitaminok, ásványi anyagok és/vagy tisztító ételek,'” – írja Kiválasztott Kiat, a Kardiológiai osztály Vezetője a Macquarie University Hospital, valamint az Ausztrál Iskola Speciális Gyógyszer, Dr. Alice Klein, a Szív Egészségügyi Intézet, meg a véleményét erről a méregtelenítő diéták közzé a Journal of Human Nutrition, Táplálkozástudomány.

A Méregtelenítés Megértése

A méregtelenítés a májban kezdődik. Bár ez egy bonyolult folyamat, a mája lényegében két fázisban csinálja ezt. Először átalakítja a mérgező anyagokat reaktív metabolitokká, majd kiválasztja ezeket a toxinokat. A veséi, a tüdeje, és még a bélrendszere is szerepet játszik a méregtelenítésben.

A toxinok mind akut, mind kumulatív hatást gyakorolhatnak ezekre a szervekre. Veszélyesebb a tartós, alacsony minőségű toxinok, mint például a rendszeresen termesztett gyümölcsök vagy zöldségek maradéka. A reakciók nem azonnali jellegűek, és lehet, hogy nem látod a kapcsolatot a krónikus alacsony fokozatú toxicitás és a fogyás között.

Az élelmiszer-szenzitivitások késleltethetik a fogyást és súlyosbíthatják a toxicitást azáltal, hogy a bélrendszer áteresztőbbé válik, és lehetővé teszik a toxinok bejutását a véráramba. A glutén, a tej, a szója és a kukorica a közös élelmiszerérzékenységek közé tartozik. A méregtelenítés mérlegelésekor próbálja meg három-négy hétig megszüntetni ezeket az élelmiszereket.A természetes zsírok és olajok, mint az extra szűz olívaolaj és a szerves kókuszolaj energiát biztosítanak a méregtelenítési és biotranszformációs folyamatokhoz.
Kóstolja meg a mandulát, a napraforgómagot, a diót és a lenmagot az egészséges nasihoz. A dió és a mag kiváló rost-forrás, amely hogy megtisztítsa a testet a megfelelő kiválasztás és kiválasztás.

Hogyan Mérgező Túlterhelés Lassíthatja A Fogyás

Mivel az egészséges szervezet képes optimálisan méregteleníteni, szóval sok dolog van, amit szembe napi — az étel, amit megeszünk, a levegő, amit belélegzünk, valamint vényköteles gyógyszerek — lehet, hogy azok a méreganyagok felhalmozódnak, nyomasztó a szervezet védekező rendszerét.

Ez az, ahol egy méregtelenítési terv segíthet. Előnyei között a kutatás azt mutatja, hogy a megfelelő lehet hatással a fogyás közvetlenül, valamint csökkenti a tényezők, amelyek hozzájárulnak a fogyás, beleértve a krónikus gyulladás.

Hogyan Mérgező Túlterhelés Lassíthatja A Fogyás

Hatékony méregtelenítés a fogyás, valamint az általános egészségügyi igények csökkentése vagy megszüntetése, ami létrehoz egy mérgező terhelés, de azt is megköveteli, hogy a szervezet mindent, ami szükséges, hogy optimálisan detoxify. Az étel lesz a legfontosabb módja ennek. Végül is, állandóan méregtelenítünk, és naponta többször eszünk.

A gyümölcsök sokféle fitonutrienst, például béta-karotint, luteint és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező antocianinokat tartalmaznak. Ezek jó forrása az oldható és oldhatatlan rostnak, és magas a víztartalma.

Annak érdekében, hogy támogassa a máj egészségét, valamint a szervezet természetes méregtelenítési folyamatait, a napi detox egy prioritás, hogy segítsen, hogy (és marad) sovány, egészséges, tele energiával, miközben csökkenti a betegség kockázatát. Itt van 10 módja annak, hogy megszabaduljon a toxinok.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here