Hol keresse a fogyás motivációját?

Hol keresse a fogyás motivációját?A fogyás nagy motivációt igényel. A nyár már közeledik, és egyre több ember jön arra a következtetésre, hogy ez az utolsó pillanat, hogy fogyjon néhány kilót. A valóság sajnos kiábrándító, mert hiánya miatt motiváció, sokan veszít csak egy hónap alatt a fogyás. Nézd meg, hogy lehetsz állandóan a fogyás megszállottja, és feladhatod a kétség pillanataiban.

Mindig a legelején fogyás-a lelkesedés nagy, de eco slim lőbb vagy utóbb van egy idő, hogy még a legkisebb snacking már nem semmi rossz, amíg végül felejtsd el a diéta.

Hogyan ne veszítse el a motivációt, hogy lefogyjon, és hogyan birkózzon meg a válság idején?

Majd mi megmutatjuk!Miért akarunk lefogyni?

Majd mi megmutatjuk!Miért akarunk lefogyni?Valószínűleg nehéz nem egyetérteni, hogy valószínűleg a leggyakoribb oka a fogyás az alacsony önbecsülés. Még az ősi időkben is, az istenek emberi idealizált testeket vittek, … ahol az emberek dicsekedhettek. De vissza a jelenbe. Instagram! Ez egy portál a fotó-dokumentáláshoz, inkább egy kellemes időtöltés. Ma, ez az a hely, ahol a legtöbb fotó félmeztelen nők, akik gyakran után ” photoshop kezelés.”Emiatt sok nő esik komplexumok-gyakran teljesen feleslegesen.

Akar-hoz lenni elismert mások nem egy rossz ok a fogyás, mert valójában minden ok jó rá. Csak azt kell tudni, hogyan kell kitartani egy ilyen döntést, mert minden bizonnyal fáj a legtöbb, ha a súly nem esik.

motiváció
Odchudzamy is maguknak-rossz egészség, egészségügyi problémák okozta túlsúly, vagy csak a vágy, hogy változtatni valamit az életedben – ezek is gyakori okok miért van egy diéta, fizikai aktivitás.

Túlsúly, pszichológiailag okozott

Túlsúly, pszichológiailag okozottSok étel kapcsolódik az élvezethez. Ez egy szokás, hogy amikor várjuk a vendégek, készítünk egy csomó ételt, amellyel szeretnénk tölteni hosszú órákat. Bárhová is megyünk, például a moziba-az ételt minden körben eladják, csak hogy elüssük az időt. Gyakran az ilyen élelmiszer általában nem egészséges.

Sőt, már kiskorunkban örömként kezeltük az ételt. Az anyatejjel kezdődik, később, gyerekként édességet kapunk legalább jó magaviseletért, és ha már felnőttek vagyunk, nem spórolunk chipset, miközben a kedvenc műsorunkat nézzük.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here