Karcsúsító – Story (Fotóim) + tippek

Karcsúsító - Story (Fotóim) + tippekAzt hiszem, ez egy jó ideje a karcsúsító blog tartalmaz ilyen tartalmat. És néhányan megkértek, hogy írjak róla valamit. Miért ne, mert sok ember számára nagy motiváció lehet. Nem közelítettem meg a súlyvesztést nagy hangsúllyal. Mindent távolról közelítek meg az életemben, és ebben az esetben így volt. A motivációnak és eltökéltségnek köszönhetően a fogyásom napvilágra kerül. Kérem, olvassa el, remélem, hogy legalább egy kis része motiválni fogja magát, hogy küzdjön felesleges kilogramm.

Hosszú ideig elhalasztottam a kiadás egy ilyen bejegyzést, mert nem akarom létrehozni a megjelenés, hogy játszom az érzelmek mások, hogy chocolite vélemény könyörögjön a bókokat a megjegyzéseket … De meg akarom osztani a történetemet másokkal, mert egyszer én is le akartam fogyni, mint te, szóval fel akarom mutatni, és nélküled is … nem tudja, miért érdemes, hogy ezt az információt a kezében az Interneten.piperinox

Mindig is le akartam fogyni, de semmi sem késztetett arra, hogy ” ez az idő “. Mindig boldog egy szerető férj mellett, akkor miért? Azonban, ahogy teltek az évek, néhány kiló szeretett engem. Fontolgattam, hogy teszek valamit, de fogalmam sem volt, hogyan.

Az interneten csak annyit tudtam olvasni, hogy “próbáld ki ezeket és ezeket a tablettákat”, és “a diéta és a testmozgás segíteni fog”. Most már tudom, hogy a tabletták használata nem sokat segít – ezeket jól kiegyensúlyozott étrenddel és opcionális gyakorlatokkal kell kombinálni, valamint az étrend és a testmozgás bevezetése is sok áldozatot követel. Minden jónak és könnyűnek tűnik a képernyőn, de még sosem csináltam ilyet.

Duplán csalódott …

Duplán csalódott ...Így elkezdtem különböző étrendek, beleértve a korlátozó is, mint a norvég diéta vagy a Dukan diéta . Inkább mindenki, aki elkezdi használni egy ilyen diéta rájön , hogy ez nem túl egészséges a test, de kompenzálja a gyors veszteség kilogramm. És valóban, valami esett le, de akkor mi van, mivel ez után a 2 hét (maximális időtartama korlátozó diéta) a yo-yo hatás megjelent ? A dupla jojó hatás valószínűleg a legrosszabb érzés volt abban az időben. Így feladtam a fogyást.

Egy kicsit később kitaláltam egy nagyszerű tervet!

Egy kicsit később kitaláltam egy nagyszerű tervet!két évvel ezelőtt komolyan vettem a fogyásomat. Elmentem az úgynevezett ” kanapé 5K (C25K)”, amely lefordítható ” a kanapéról akár 5 km “. Az egész terv 9 hétig tartott . Abban az időben csökkentettem a kalóriaszükségletemet napi szinten (fokozatosan csökkentettem egy bizonyos szintre, mert nem igazán tudtam, hogy mennyit tudok lemenni), és próbáltam korlátozni az édességet, amit igazán szeretek. Gyakran csokoládé helyett bogyót vagy epret választottam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here