Home Karcsúsító

Karcsúsító

Lehet változó a kapcsolatot élelmiszer eredménye a fogyás fogyókúra nélkül? Folyamatban lévő kutatás azt mutatja, hogy a tudatosság gyakorlatok következtében jelentős fogyás nélkül választotta, hogy diéta vagy korlátozza a kalória. Hozza éberség a mindennapi élet munkája során nap, reggel készítmények, időt szeretteivel ... tényleg bármikor. Bár ezek a gyakorlatok csökkenti a stressz-szintet, ami teljesebb kapcsolat, ha az alkalmazott étkezés, ők is pozitív hatással van a derékbősége.Szóval mi a tudatosság? Éberség, egy egyszerű gyakorlat, hogy a figyelmet arra, hogy bármi is van jelen. Egyszerűen válassza ki megfigyelni, hogy létezik anélkül, hogy ítéletet a jelen pillanatban, ahelyett, amely lehetővé teszi a tudat, hogy vándorol. Lehet kezdeni ezt a gyakorlatot azzal, hogy adsz magadnak, 5, 10 perc éberség minden nap, óvatosan belép a gondolatok vissza, hogy a jelen minden egyes alkalommal, amikor mozog a másik irányba. Amikor ez megtörténik, fogadja el, hogy ez történt, anélkül, hogy ítéletet magadat hozd vissza, hogy a jelenlegi pillanatban. Ez hasznos lehet a felhasználás konkrét eszközök összpontosítani a figyelmet során az éberség, a gyakorlat pedig szintén az ön úgy dönt, hogy alkalmazza az éberséget, hogy a táplálkozási szokások.Készen áll, hogy egy próbát? Itt van néhány javaslat, hogy hogyan tudsz gyakorolni az éberséget, a napi evés.

Hozzon létre egy Éberség, az Élelmiszer-Napló

Élelmiszer naplózó már régóta ismerik, mint hatékony eszköz segíti a fogyás, illetve az azt alátámasztó étrendi változtatások . Míg az élelmiszer naplózást is olyan egyszerű, mint használ egy darab semmiből, a papír vagy a jegyzettömb a smartphone, hogy rögzítse az élelmiszer-bevitelt, azt is, hogy éberség be a lap. Amellett, hogy leírom, hogy mit ettem, próbáld beleértve egy adott bejegyzést kapcsolódó, az éberség. Ez magában foglalhatja értékelés az éhség (skálán 1-10), leírom, hogy miért eszik (mint például az éhség, jól néz ki, én vagyok hangsúlyozta, stb.), esetleg beleértve a megfigyelés, illetve értékelés ön jelenlétében, tudatosság, míg eszik. Megadhat egy vagy mindezek a megfigyelések, mindaddig, majd olyan gyakran, mint hasznos. Választhat, hogy ezt a különleges ételt, vagy olyan idején a nap, hogy úgy érzi, a legnagyobb kihívás, hogy továbbra is jelen van a táplálkozás.

Bele az Öt Érzék

Gyakran elhangzott, hogy eszünk a szemünkkel, valamint a szájukat. Magában minden érzékeit, étkezés közben biztosíthat a fókuszpont a megfigyelés, mint hogy továbbra is jelen van a lehetőség. Míg az ételt kellene már hozni az érzékek a szaga, íze, azt is, hogy a látás, hallás, majd érintse meg. Félre a helyet, időt, esznek, esznek, azzal a szándékkal. Idő kell, hogy állítsa be a táblázat, vagy használja a szövet szalvéta, öntsük az ital, a kedvenc kupa vagy talpas poharat, tedd a zenét élvezni.

Enni Csend

Bár ez talán nem a leghatékonyabb felhasználását a családi étkezés ideje, nekünk, akik felzárkóztak időbeosztásukba nyújtó magunkat idő, hogy a nevelés, van mit ennünk (mind szó szerint, mind fizikailag) során lehetőség alkalommal lehet mély. Használata helyett a főétkezések, hogy utolérjék az olvasás vagy ebédelni, egy munkatárs, próbáld meg kikapcsolni a mobilt, amivel a könyvet, ebédelni is egyedül. Ahogy így lélegezni, teljesen rágd meg az étel ízét, válaszd ki, hogy egyél egy kicsit lassabban vettem észre, hogy vagy nem vagy éhes, miután minden egyes falatot. Azt is gyakorolni, ez alatt egy rövid délelőtti vagy délutáni szünet, egy csésze kávé vagy tea a kedvenc gyümölcs. Időt arra, hogy élvezzük az ízeket minden, hogy észre, hogy kiegészítik egymást, hogy a szag, hogy értékeljük az egyszerű gyönyör minden egy saját, együtt, ebben a pillanatban.

Enni, hálásan, majd a Csatlakozás

Hálával, majd a csatlakozás az ételek mind a gyakorlat, mind az eredmény társul tudatos táplálkozás. Miközben több tudatában, az étkezési valószínűleg vezet jobban kapcsolódik az ételt, az utazást, illetve annak hatása, azt is választhatja, hogy kifejezetten erre koncentrálj. Gyakorló hála összeköti az élelmiszer -, valamint a többi ajándék, minden egyes pillanatban. Ehhez egyszerűen tükrözi, hogy miért vagy hálás étkezés előtt enni. Példák lehetnek, hogy mennyire szereted, hogy egy adott étel, a társaság, akikkel eszik, a munkát, hogy megadta a lehetőséget, hogy megvásárolja az ételt, vagy az a személy, aki készítette. Azt is megadhatja, az élelmiszer-több mindfully keresztül növekszik a saját, élelmiszer-vásárlás helyi csatlakoztatása a helyi gazdaságok, használata minőségű összetevők, illetve a támogató a Slow Food mozgalom.Közben felfedezhetjük a lehetséges pozitív hatás, a szokás, a napi tevékenységek is működik ellenünk, amikor ész nélkül vegyenek részt a műveletek további minket a céljaink. Ez különösen nagy kihívást jelent, ha ezek a műveletek napi szükséglet (pl. evés). Gyakorló éberség hozhat új energia, teljesítése, valamint az élet, hogy ezeket a területeket, így több lehetőség, kevésbé megszokott. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy tekintse meg a gondolatok kapcsolódó élelmiszer vagy más kihívást jelentő területeket, valamint, hogy felismerik a lehetőséget a választás a gondolatot.