Mi a helyes hossza a pénisz?

Mi a helyes hossza a pénisz?Kíváncsi vagy, hogy a partner nem tér el a statisztikai vezetőtől a természet hosszától? Íme néhány tény a férfiak természetéről, amit minden intelligens szeretőnek tudnia kell.

A tagja a megfelelő hosszúságú? – ez a kérdés minden ember fejében legalább egyszer megjelenik az életében. A férfi psziché szempontjából nagy jelentősége van annak a tudatnak, hogy a természet mérete a hatékonysággal kapcsolatos problémák szempontjából nem tűnik ki a statisztikai vezetőtől. A pénisz mérete az , hogy a srácok legyenek, vagy nem lehetnek – ha néhány centimétert el nem érnek a szabványnak, az ember komolyan leütheti az önbizalmat és bezárhatja magát a szexuális kapcsolatba (ezért, hölgyeim, néha érdemes a nyelvét harapni).

A férfiassága iránti érzékenységet azzal magyarázza, hogy a férfiak természetesen kíváncsiak arra, hogy a többi srácnak mi van a nadrágjában (történetek a tagok iskolai WC-ben való összehasonlításáról legendás!). Szerencsére a partnerednek nem kell a nadrágjába nézni kollégáira, mert mindent megtud a megvilágosodott partnereiről. Itt van, amit tudnia kell egy férfi tag méretéről.

Statisztikai méret

A férfi tag hosszának egyik első tanulmányát 1938-1963-ban az amerikai Kinsey Intézet végezte. Az 1948-as adatok szerint a 20-59 éves férfiak átlaghosszúsága a flabby állapotban 9,70 cm, az egyenesítés után – 16,74 cm és 12,7 és 16,5 cm között az erekciós állapotban. Az erekciós tag átlagos kerülete https://www.edenkert.hu/elet-mod/wellness/termeszetes-vagyfokozok/2279/ 10-12,5 cm volt.

Az eredmények azonban nem voltak megbízhatóak, mert az adatokat olyan felmérésből nyertük, amelyben a férfiak maguk adták természetük dimenzióit. Ennek ellenére sok évig a Kinsey Intézet kutatásának eredményeit említette, és a tagok átlagos hossza egy fehér férfi felállításakor 16,5 cm volt. A klinikai körülmények között végzett későbbi vizsgálatok azonban azt mutatták, hogy a tag átlagos hossza kisebb, és 8,60 és 9,22 cm között változik, egyenesen 8,98 és 12,5 cm között, és 12,7-től erekcióig. 15,7 cm

Hogyan csökkennek a lengyelek ezekhez az eredményekhez képest? Elég lenyűgöző. A „lengyelek szexualitása 2011” jelentés szerint, prof. A válaszadók által bejelentett Zbigniew Izdebski egy tag átlagos hossza 17,2 cm. A 10 éves kor előtti eredményekhez képest az átlagos pólus tagja közel 5 cm-rel nőtt!

Mennyibe kerül egy “kis tag”?Mennyibe kerül egy "kis tag"?

Ha eddig összegyűjtötted a kutatási adatokat, a kutatási módszertől és a korosztálytól függetlenül, az eredmények így látszanak:

Nyugalomban:

 • nagyon kicsi – kevesebb, mint 4,5 cm
 • kicsi – 4,5-7 cm
 • közeg – 7,1-9 ​​cm
 • nagy – 9,1 cm – 11, 9 cm
 • nagyon nagy – 12 cm felett
 • Az erekció állapotában
 • nagyon kicsi – kevesebb, mint 9 cm
 • kicsi – 9-12,5 cm
 • közepes – 12,6-15,5 cm
 • nagy – 15,6-18 cm
 • nagyon nagy – 18 cm felett

Elég 4 cm

Ha a férfiakat kérdezik, ha a közösülés ideje alatt számít, akkor a legtöbb szexuálisan tapasztalt ember valószínűleg azt mondaná, hogy nem olyan nagy, mint a technika, de a fej nem fáj. Egy nagy, 18 cm feletti tag lenyűgözőnek tűnik, de kevesen tudják, hogy az ilyen nagy méret nem különösebben tetszik a nőknek.

Az átlagos női hüvely 7-8 cm hosszú, és még akkor is, ha izgalmasan rugalmasabbá válik, alig tud befogadni egy ilyen óriást. Egy fiziológus, Ken Purvis tanulmánya szerint, az ” orgazmus titkai” című könyv szerzője, a hüvely legérzékenyebb pontjai a bejáratnál és a külső részen (klitoris és vulva) az első 4 cm-en vannak. A mélyebb, a kevésbé idegvégződések és a kisebb behatolású öröm.

Egy nő szemszögéből a vastagság fontosabb, mint a hossz, de a kutatás szerzője szerint a legfontosabb a technika. Végtére is, nem a művészetnek van egy nagy kardja, hanem ahhoz, hogy megragadhassuk!

Olyan kicsi és nagy?Olyan kicsi és nagy?

A természet perverz lehet, és az úriemberek egy kis taggal könnyen láthatják. Egy amerikai szexológus, William Masters és Virginia Johnson tanulmánya szerint egy erekciós tag 60% -kal bővülhet. A vizsgálat során azt tapasztaltuk, hogy a kis születésű férfiaknál az erekció látványos hatást fejt ki, míg a nagy tollal rendelkező férfiaknál az erekció nem okoz egyértelmű különbséget. A fiziológus, Ken Purvis, az Orgasm titkai című könyv szerzője hasonló következtetésekre jutott. Kutatásai azt mutatják, hogy minél kisebb a tag, annál nagyobb az erekció.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here