Mi az impotencia?

Mi az impotencia?A szexuális szféra életünk egyik legfontosabb területe. A szexuális vágy kielégítése rendkívül fontos. Ezt különböző módokon teheti meg, ha állandó partnere van, vagy megváltoztatja őket. Fontos, hogy mindkét fél elfogadja azt, ami történik, és örömét és elégedettségét is megkapja belőle.

Impotencia, Mi az?

A koncepció az impotencia megérti a nehézségek urotrin ár terén a szexuális élet a férfiak. A női problémák nem beszélnek, bár azok. Az impotencia teljesen lehetetlen lehet a nőkkel való intim kommunikációban. Ennek a képtelenségnek különböző okai vannak. A legtöbb ember úgy értelmezi az impotenciát, mint a nőktől való félelmet. Az impotensekkel kapcsolatban gyakran kissé játékos és lenéző módon fejezzük ki magunkat. Eközben számára a férfiak egy nagyon komoly problémával néznek szembe. A társadalom megértésének és elfogadásának hiánya a helyzetet sokkal rosszabbá és nehezebbé teszi.

Impotencia, Mi az?Pszichogén impotencia.

Pszichogén impotencia az a vonakodás vagy képtelenség, hogy szexuális kapcsolatot a nők által okozott mentális tényezők. Leggyakrabban ezek a legkorábbi fiatalok negatív tapasztalatai. Ez lehet az első és sikertelen kísérlet a közösülésre, amit kegyetlen kritikával, nevetségességgel és elutasítással fejeznek be.

Erekciós problémák okozta impotencia.

Az impotencia kifejezés az erekciós problémák szinonimájaként is használatos. Azonban van némi különbség. Egy férfi, akinek ilyen problémái vannak, ahelyett, hogy az intim kapcsolatai elől menekülne, de nem teljes. A közösülés túl rövid ideig tart, mert az erekció túl gyenge és túl rövid életű. Másrészt a kezeletlen erekciós problémák impotenciához vezethetnek, mint a nők intimitásától való félelem. Ez a félelem még mindig okozott, sikertelen kísérlet az elégedettség a partner.

Impotencia kezelése.

Impotencia kezelése.Az impotencia kezelése, hogy befolyásolja a probléma okát. Pszichogén impotenciában, ez egy terápia egy szexológus vagy pszichológus, amely áll a munka az érzelmek. Az erekciós problémák által okozott impotencia esetében a merevedési zavart okozó betegség eliminációja, valamint a gyógyszerek erekción való alkalmazása.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here