Norvég étrend, vagy hogyan lehet fogyni az egészségben és az egészségben

Norvég étrend, vagy hogyan lehet fogyni az egészségben és az egészségbenA norvég étrend az egyik legismertebb étrend. Jelenleg nem olyan széles körben használják, mint 10 évvel ezelőtt. Az emberek kezdik felismerni, hogy mit tartalmaz az alkalmazása. Lefogy, de nagyon kiszárad, és energiát nyer az izmokból. Egyenértékű a Koppenhágai étrend (egyébként svéd). A különbség az, hogy tart egy nappal tovább-pontosan 2 hét.

Ma, minden értelmes táplálkozási nem javasoljuk, hogy kövesse a norvég étrend. Egyes források tovább emelni csak egy személy-10 font 2 hét alatt. A második arca ennek az étrendnek a széles körű listát a lehetséges problémák tudunk “cucc”.

Érdekes módon, nem tudjuk, ki a hivatalos szerzője a diéta együtt. Úgy tűnik, ez által kifejlesztett táplálkozástudósok Oslo (Norvégia), de még a Rikshospitalet University Hospital (University hospital Oslo) nem tud semmit az eredetét ez a diéta.A norvég étrend szabályai

Először is, a Crohn diéta nem tarthat tovább 14 napnál.

Ragaszkodni az étlaphoz nagyon fontos. Állítólag számos forrás szerint azt ehetsz, amit akarsz, de ez nem így működik. Van ételünk, amivel nem élhetünk vissza. Ez ahhoz a tényhez vezet, hogy elég kalóriát szállítunk a testnek. A diéta tesz 3 étkezés egy nap vacsora nélkül.

Először is, a Crohn diéta nem tarthat tovább 14 napnál.Norvég étrend nem lehet újra használni, amíg egy év az idő! Csak egy teljes 12 hónap után, akkor végre a második megközelítés. Néhány forrás azt jelenti, hogy egy hónap alatt újra elkezdhet fogyni (ez nem igaz!). Ha megszegi a Szabályokat a diéta, akkor nem kezd fogyás az elejétől.

A norvég étrend főtt tojást és grapefruitot tesz fel. Ez magában foglalhatja a paradicsomot, a sárgarépát, a zellert, a számos salátát és húst is. Ami a húst, a lehetőség csak főtt (nincs sütés!), de néha diéta lehetővé teszi grillezés vagy opiekane.To ami jellemzi ezt a diétát, az a vacsora hiánya. Bármilyen rágcsálnivaló, ami már az elején van. Ez egy éhségsztrájk a bátoroknak.

A diéta másik fontos elve a víz. Minden nap meg kell inni legalább 2 liter. Természetesen ez az eredmény tartalmazza a tea vagy gyenge kávé. Azonban az is nagyon fontos, hogy igyon ásványvizet.

ivóvíz a norvég étrend

ivóvíz a norvég étrendEgyfelől olyan étrendről van szó, mint bármelyik másik, azaz használat közben fel kell hagyni az egészségtelen ételekkel és szokásokkal, amelyek mindig velünk voltak. Nincs több gyorsétterem, só, szószok és olajok, és zsíros és sült hús.

Mi a norvég diéta?
Az étrend alapja keményre főtt tojás és grapefruit. Ezen kívül lehet enni húst, de csak főtt vagy sült és sült zsír nélkül! Jó ez a diéta, egyébként, csirke Mellek, marha, bárány és sovány hal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here