Otthoni jogorvoslatok, hogy növelje a szexuális étvágy

Otthoni jogorvoslatok, hogy növelje a szexuális étvágyA libidó a szexuális vágy neve, ami része az emberi ösztönnek, de hatással lehet fizikai vagy érzelmi problémákra, ezért bizonyos életszakaszokban növelhető vagy csökkenthető.

A hormonok, amelyek ellenőrzik a libidót a tesztoszteron a férfiak és az ösztrogén a nők, ezért ez normális bizonyos időszakokban a hónap, hogy a nő többé-kevésbé szexuális érdeklődés. Általában a nők a termékeny időszakban a legmagasabb libidó.

Egy kiváló otthoni orvosság, hogy növelje a szexuális étvá tabletta hatékonyságra

gy az acai juice guarana, amely szintén készült eper, méz, fahéj, barna cukor, valamint a tea catuaba sarsaparilla, kell venni akár 3 napi háromszori.

Ezek a házi orvosságok, hogy növeljék a libidót, serkentőszerek és afrodiziákum tulajdonságok, amelyek előnyben részesítik a vér áramlását a nemi szervek, és javítják a kapcsolatot a pár. Tudjon meg többet 6 más stratégiák növelése női öröm.A libidó növeléséhez fontos azonosítani a libidó hiányának okát, hogy a Beállítások elfogadhatók legyenek. Ha a libidó hiánya miatt a kábítószer-használat, ajánlott, hogy cserélje ki a gyógyszer egy, hogy ez a mellékhatás, de mindig a tanácsot az orvos fokozott libidó most.Néhány tipp, amely hasznos lehet a libidó növelésére javítja az élelmiszer azáltal, hogy több élelmiszer, amely javítja a vérkeringést, mint a tonhal vagy chia magok, így a vér könnyebb az erekben, megkönnyíti a gerjesztést. Nézd meg a fűszereket, amik növelik a libidót, és javítják az intim kapcsolatot.Mi okozhat a libidó hiánya

Mi okozhat a libidó hiánya

Számos tényező okozhat a libidó hiánya, mint például a stressz, szorongás, problémák a kapcsolat, valamint a gyógyszerek használata, fontos azonosítani az oka, hogy a beállításokat lehet venni, hogy növelje a szexuális öröm. Hogyan lehet növelni a libidót

Ha a személy olyan érzelmi traumát élt át, amely befolyásolta a libidóját, a legjobb megoldás, ha pszichoanalitikussal keres kezelést, hogy minden érzelmi ok megoldódjon, és a szexuális vágy szenvedjen. A félelem és a stressz elleni küzdelem a libidó növelésében, valamint az önbecsülés és a mozgás javításában is segít. Tudd meg, melyik gyakorlatok növelik a libidót.

Mi okozhat a libidó hiánya

Gyógyszerek, például anxiolítikumok és antidepresszánsok használata. Nézd meg más módon, hogy csökkentheti a libidót.
A nők, a libidó hiánya is okozhatja a nehézség elérése vagy tartózkodó orgazmus, amely gátolja az intim kapcsolatot hiánya miatt a kenés a hüvely, ami fájdalmat okoz a szexuális közösülés során. Tudod, mit kell tenned, ha a nő nem lehet izgatott.

A túlzott libidónövekedés, másrészt, megfelelhet a megszállottság, hogy tekinthető kóros, és kap a nevét satiriasis férfiak és nimfománia a nők. Mik a nimfománia 6 fő jellemzői és tünetei.

  • A libidó hiányát a szexuális vágyat szabályozó hormonok, egyéb tényezők, például:
  • A fogamzásgátló tabletta használata;
  • Érzelmi trauma;
  • Vérszegénység, cirrhosis és hypothyreosis;
  • Stressz, szorongás vagy depresszió;
  • Nemi Impotencia;
  • Menopauza;
  • Fájdalom a közösülés során;
  • A tesztoszteron hiánya az emberben;
  • Kapcsolati problémák;

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here