Segít-e a kapcsolat a konfliktusok megoldásában?

Segít-e a kapcsolat a konfliktusok megoldásában?A veszekedés adrenalint okoz, és így erős vágyérzetet is. Bár a szex egy gyors és hatékony módja a feszültség levezetésének és az intimitásnak, ez nem helyettesítheti a beszélgetést. Az intellektuális szintű megoldatlan konfliktusok egy kapcsolatban a bizalom összeomlásához, sőt pszichoszomatikus problémákhoz, például merevedési zavarhoz is vezethetnek.

Sokan ismerik ezt a forgatókönyvet-a viharos érvelés, erogan talán előzi meg a csendes napok, a képtelenség, hogy megállapodásra, majd végül-egy rendkívül intenzív látogatást a hálószobában. A szex segít feloldani a feszültséget a partnerek között, lenyugodni és “emlékezni” a közelséget, ami olyan fontos része az életüknek. Azonban a szex a beleegyezés nem mindig a legjobb megoldás egy súlyosbító konfliktus.

Miért érezzük magunkat szexnek veszekedés után?

Miért érezzük magunkat szexnek veszekedés után?A mechanizmus felszabadító izgalom után egy turbulens csere mondatok elég egyszerű. Az érvelés során, annyi adrenalin szabadul fel, hogy a megnövekedett szexuális vágy valami természetes ilyen körülmények között. Mi több, közeli gyakran ad a partnerek több tapasztalatot, mint általában. Ebben az esetben az agyban aktivált mechanizmusok már kissé bonyolultabbak. A szexológusok azt gyanítják, hogy ennek köze van ahhoz a pszichológiai távolsághoz, ami növekszik az egymással ütköző partnerek között. Ez a különös furcsaság egy teljesen új élmény benyomását kelti. Együtt stimuláló hormonok, a recept a kiváló szex jön létre.

A szex érvként

A sikeres közeledés egy veszekedés után egy fontos dologra emlékezteti a partnereket-még mindig a legközelebb állnak egymáshoz. E tekintetben a konfliktus nem változtatott semmin. Sajnos a veszekedés utáni szex nem mindig spontán reakció. Bár általában kívánatos a férfiak, ez gyakran ellentétes a nők. A nők inkább beszélgetéssel próbálnak megoldani egy problémát. Néha azonban arra törekszenek, hogy a közeledés csak azért, hogy partnerük boldog, vagy úgy érzik, hogy meg kell tenni. Lehet, hogy van némi szorongó hozzáállás – az egyik fél törekedhet a közeledés, mert fél, hogy a partner elhagyja őt. Egy ilyen egészségtelen kapcsolat hosszú távon tönkreteheti egy sikeres szexuális élet örömét.

Szex, ami pusztít ahelyett, hogy helyrehozná

Szex, ami pusztít ahelyett, hogy helyrehoznáVan egy csoport ember, akik el sem tudják képzelni a szexet konfliktushelyzetekben. Nem tudják összeegyeztetni a szexet és az agressziót. Az ilyen emberek megközelítését a kölcsönös bizalom és a biztonság érzése légkörében kell megvalósítani. Még akkor is, ha a körülmények erős feszültség beleegyeznek a szex, ez nem tetszik nekik – ez okoz pszichológiai kényelmetlenséget, néha még fizikai fájdalmat. Hosszú távon, szex a beleegyezésért ebben az esetben előbb pusztítja el a kapcsolatot, mint újjáépíti.

A megállapodás az alapja

A szex enyhíti a feszültséget. Azonban ez soha nem helyettesítheti a beszélgetést. Ez történhet közelről, egy nyugodtabb légkörben. Azonban a konfliktust meg kell oldani az elme szintjén, nem a vágy. A hosszú ideig zavart kapcsolatoknak különböző súlyos következményei lehetnek. Férfiak számára ezek lehetnek például erekciós problémák. Az orvosok gyógyszert írnak fel számukra, pl. Kamagra tartalmú szildenafil. A kábítószer-kezelés azonban nem helyettesítheti a túlmunka problémáját. A kölcsönös megértés alapja a bizalom egy kapcsolatban, így a sikeres szexuális élet.

 

SHARE
Previous articleEwa Dąbrowska étrend
Next articleMi az impotencia?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here