Természetes módon növeli a libidót

Természetes módon növeli a libidótA magas fokú szorongás közös akadálya a szexuális működésnek és a libidónak mind a férfiak, mind a nők esetében. Ez lehet szorongás miatt az élet stressz, vagy konkrét nemhez kapcsolódó szorongás. Az intenzív munkatervvel, gondoskodó felelősségekkel vagy más életfeszítésekkel rendelkező személyek fáradtnak érezhetik magukat, és ennek eredményeként alacsony szexuális vágyat érezhetnek.

A szorongás és a stressz is megnehezítheti valakinek az erekció elérését vagy fenntartását, ami eltántoríthatja az embert a szextől. Az erectilis dysfunctio fiatal férfiaknál történő 2017-es felülvizsgálata arra utalt, hogy a depresszió és a szorongás csökkent libidót és fokozott szexuális diszfunkciót eredményezhet. Sok dolog van, amit az emberek megtehetnek, hogy kezeljék a szorongásukat, és növeljék a mentális egészségüket, beleértve:

  • gyakorló jó alvás higiénia
  • hogy időt a kedvenc hobbi nézd meg itt.
  • rendszeres testmozgás
  • tápláló étrendet eszik
  • a kapcsolatok javítására irányuló munka
  • egy terapeutával beszélgetek.

A kapcsolatminőség javítása

Sok ember tapasztalja a szexuális vágy és gyakoriság egy kapcsolat bizonyos pontjain. Ez akkor fordulhat elő, miután valaki hosszú ideig, vagy ha egy személy érzékeli, hogy a dolgok nem mennek jól a bensőséges kapcsolatok.
időt félretéve a minőségi időt egymással jobb szexuális élmények növelheti a személy vágya a szex, ezáltal növeli a libidó. Sok esetben az emberek növelhetik szexuális tapasztalataikat azáltal, hogy több időt töltenek érintéssel, csókolózással, szexjátékokkal, és orális szexszel. Egyesek ezeket a cselekvéseket természetesnek nevezik.

  • A nők számára az előjáték különösen fontos lehet. Szerint néhány 2017 kutatás, csak körülbelül 18 százaléka a nők orgazmus csak a közösülés, míg 33,6 százaléka a nők arról számoltak be, hogy stimuláció a csikló szükséges számukra, hogy orgazmus.
  • A tápláló étrend segítheti az emberek nemi vágyát a jó keringés és a szív egészségének elősegítésével, valamint a libidót csökkentő speciális ételek eltávolításával.
  • Metabolikus szindróma és kardiovaszkuláris betegség befolyásolhatja a fizikai szexuális működést. Is, policisztás ovarium szindróma hatással lehet a hormonszintek, ami is megzavarja a libidó.
  • A zöldségekben gazdag étrend, a cukorhiányban és a sovány fehérjékben gazdag étrend segít megelőzni a libidót befolyásoló rendellenességeket.

Egyre rendszeres testmozgás segíthet libidó sok szempontból. Egy 2015-ös tanulmány az androgén deprivation terápia alatt álló férfiakról, amelyek csökkentik a tesztoszteron szintjét, megállapította, hogy a rendszeres testmozgás segített a férfiaknak megbirkózni olyan kérdésekkel, mint a testkép, az alacsony libidó, valamint a kapcsolati változások.

A diabeteses nők 2010-es felülvizsgálata cites kutatások azt mutatják, hogy a testmozgás segíthet csökkenteni a diabétesszel összefüggő tünetek a nők. A tanulmány hangsúlyozza, hogy csinál gyakorlatok a kismedencei padló hasznos lehet a nők nélkül cukorbetegség.A kapcsolatminőség javítása

A szexuális vágy összetett, mind pszichológiai, mind fizikai összetevőkkel. Még akkor is, ha egy személy olyan fizikai állapotban van, amely befolyásolja a libidót, például a diabéteszt, a szexre adott érzelmi és pszichológiai válasz fokozása javíthatja a libidót és a szexuális működést.

A terápia hatékony stratégia az alacsony libidó növelésére. Az egyéni tanácsadás segíthet a nemről, az önbecsülésről és az alacsony libidó másodlagos okairól, például a depresszióról és a szorongásról alkotott negatív vélemények kezelésében. Kapcsolat tanácsadás segíthet néhány ember dolgozik a tényezők befolyásolják a szexuális vágy.

A beszélő terápiák mellett a tudatosság terápia is segíthet. Egy 2014-es tanulmány megállapította, hogy csak négy munkamenet tudatosság alapú kognitív viselkedésterápia egy csoport, amely jobb szexuális vágy, szexuális izgalom, valamint szexuális elégedettség a nők számára.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here