Vers intestinaux: a megjegyzés bántalmazója

Vers intestinaux: a megjegyzés bántalmazójaA bélférgek megfertőzhetik a felnőtteket és a gyerekeket. Több tucat van belőlük, de a leggyakoribb Franciaországban a galandféreg és az oxiid. A bélférgekkel vagy parazitózissal való szennyeződés bizonyos tüneteken keresztül azonosítható. A vermifuge vagy parazitaellenes kezelés a bélférgektől függően változik. Fontos továbbá bizonyos megelőző és higiéniai intézkedések germitox vélemény elfogadása.

A különböző bélférgek

A bélférgek a bélférgek parazitái, ezért a testünk rovására élnek. Ezek a mérsékelt világ fő bélférgei.

Oxiidok: nagyon gyakori Franciaországban és rendkívül fertőző, 5-10 mm-es kis kerek fehér férgek, amelyek a földben találhatók, és amelyek az alsó részén (a vastagbél) gyarmatosítják a beleket. A nőstény este a végbélnyílás köré rakja a petéit, ami 9 napig képes életben maradni a szabadban. Az oxyidok különösen ártalmasak a gyermekekre. Kukacokat lehet látni a széken, alsóneműn, lepedőn.

A különböző bélférgekA galandféreg vagy galandféreg: nagyon gyakori Franciaországban, ez egy hosszú lapos féreg, amely képes mérni akár 6-8 m hosszú ! A galandféreg mikroszkopikus lárvaként létezik az állatok izmaiban, majd kolonizálja a vékonybelet, a gazdatest táplálékának egy részét fogyasztva. Ez áll a gyűrűk körülbelül 2 cm hosszú, amely, ha tele van tojással, leválasztani, majd evakuálni a székletbe. Ezek a fehér szegmensek alakja “élő tészta” megtalálható a székletben, Fehérnemű, lepedők. A galandféreg megfertőzi a felnőttet és a gyermeket is.

Ascaris: ritka Franciaországban, ez egy rózsaszín féreg alakú, mint egy zöldbab, amely akár 10 cm hosszú. Az Ascaris kolonizálja a vékonybelet, és elfogyasztja az emésztésből származó folyadékot. A nőstény tojásokat pakol ki a székletből. Nagy emésztési gondokat okoz.

Máj fluke: ritka Franciaországban, ez egy kis Amfora alakú féreg, körülbelül 20 mm hosszú. májfolt, jelen van a zsázsa és más vad saláták, gyarmatosítja az emberi májat, de inkább megfertőzi a szarvasmarha és a puhatestűek. Ez a féreg májproblémákat okoz.A szennyezés különböző módjai

A bélféreg peték a szájon keresztül hatolnak be a testünkbe. :

A bélféreg peték a szájon keresztül hatolnak be a testünkbe. :élelmiszer fogyasztása: beleértve a galandférget nyers vagy nyers marhahússal vagy sertéshússal ;

érintkezés a száj, a kéz, amely megérintette a szennyezett tárgyak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here