Vitaminok és ásványi anyagok a potencia fokozására

Vitaminok és ásványi anyagok a potencia fokozásáraA szexuális jólét fenntartása vagy növelése érdekében a férfiakat bizonyos vitaminokkal és ásványi anyagokkal kell táplálni. Ezért érdemes tudni, hogy mely anyagok támogatják a prosztata, növeli a tesztoszteron mennyiségét, izomtömeg, erősíti a kapillárisok, erősíti a vérkeringést a nemi szervek, és befolyásolja a spermaszám. Gyakran elég odafigyelni arra, hogy a szervezet megfelelő mennyiségű vitamint és mikroelemet kapjon.

E-Vitamin

E-Vitamin a legfontosabb vitamin, amely növeli a titan gel ár potenciát a férfiak. Befolyásolja a tesztoszteron termelést, és serkenti a prosztata aktivitást. Megakadályozza az öregedést és megvédi a szívet a stressztől. Az E-vitaminra vonatkozó napi követelmény 210 mg. Az E-Vitamin tartalmaz:

E-VitaminEz a vitamin normalizálja a prosztata funkcionális aktivitását, és növeli az aktivitását. Az A-Vitamin növeli a potenciált. Ezen kívül, részt vesz közvetlenül a spermatozoa kialakulásában. A napi követelmény az A-vitamin körülbelül 900 Mcg egy egészséges ember. A következő élelmiszerek tartalmaznak A-vitamint:

Felelős az erek falának állapotáért, javítja a véráramlást, és a legerősebb antioxidáns. A C-Vitamin serkenti a prosztata működését, és növeli a hatékonyságot. A napi követelmény E vitamin 100 mg. Jó tudni, hogy a savanyúkáposzta, a feketeribizli, a zöldhagyma, a tengeri szarvasgomba sok C vitamint tartalmaz.

B-Vitamin.

A B-vitamin minden csoportja felelős a funkciójáért, de általában lelassítják a szervezet öregedését, támogatják az anyagcserét, és szinte minden olyan enzimet létrehoznak, amelyek reagálnak a szexuális rendszer munkájára. A napi követelmény az egyes B vitaminok különböző. Ezek a vitaminok tartalmaz:

A mikrolemezek fontossága

A mikrolemezek fontosságaA férfi testben a szelén a tesztoszteron kialakulásában vesz részt, és szabályozza a sperma minőségét. Az immunitást is serkenti, normalizálja az anyagcserét, és megvédi a szívet a stressztől és a lehetséges szívrohamtól. A szelénre vonatkozó napi követelmény 70 Mcg. Így, hogy ez az elem nem fogy ki a testünkben, akkor enni, mint a máj, dió, tengeri ételek. Viszont, cink a legfontosabb eleme a férfiak. A férfi testben csak a prosztatára koncentrál. Ez az elem részt vesz a tesztoszteron és egy izom anyag szintézisében, valamint reagál a spermatozoa hatékonyságára és mozgékonyságára. A férfiak napi követelménye ehhez a nyomelemhez 12-15 mg.

A cink tojás, osztriga, dió, hús és májban van jelen. A változatosság kedvéért jód halmozódik fel a férfi testben a pajzsmirigyben, májban, vesékben és prosztatában. Pajzsmirigy aktivitás, így a tesztoszteron szintézis, attól függ, hogy a megfelelő mennyiségű a szervezetben. Ezen kívül ez az elem szabályozza az idegi és kardiovaszkuláris rendszerek állapotát. A jódra vonatkozó napi követelmény a legtöbb esetben 150 Mcg. Számos tengeri hal, beleértve a tengeri káposzta tartalmaz jódot. Viszont, bromin befolyásolja a sperma tartalmát az ejakulátum, valamint növeli a hangerőt. Aktiválja a szexuális érzéseket is.

A bromin napi kereslete 1 g. elsősorban tej-és babtermékekben található. ebben a tengeri káposzta tartalmaz jódot. Viszont, bromin befolyásolja a sperma tartalmát az ejakulátum, valamint növeli a hangerőt. Aktiválja a szexuális érzéseket is. A brómra vonatkozó napi követelmény 1 g. elsősorban tej-és babtermékekben található. ebben a tengeri káposzta tartalmaz jódot. Viszont, bromin befolyásolja a sperma tartalmát az ejakulátum, valamint növeli a hangerőt. Aktiválja a szexuális érzéseket is. A brómra vonatkozó napi követelmény 1 g. elsősorban tej-és babtermékekben található.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here